Over

Café

Wij zijn geopend voor jong en oud elke vrijdagavond en zondagmiddag volgens de openingsuren die gelden. Dit zowel om een drankje te nuttigen, alsook voor een lekker etentje. Onze zaak huisvest ook 2 schuttersverenigingen, die op tijd en stond een boogschieting organiseren in het café. Op deze dagen is de keuken meestal ook open met een aangepaste (beperktere kaart). Voor verrassingsreizen of andere feestelijkheden voor groepen vanaf 25 personen en max 50 personen is een boogschietinitiatie mogelijk, indien een maaltijd genuttigd wordt in het restaurant en de weersomstandigheden dit toelaten.
Dit enkel voor volwassenen, voor de veiligheid. 

Wij zijn open op vrijdagavond vanaf 17u (keuken van 19u-21u30)
De zondag vanaf 10u (keuken van 12u-14u30)
Op andere dagen zijn privéfeesten, rouwmaaltijden, verrassingsreizen, enz. mogelijk vanaf 25 personen.

Wenst u meer te weten?
info@smessseplein.be
Reservaties mogelijk op 056/77.88.22

Restaurant

Net zoals het café, is ons restaurant steeds vrij geopend op vrijdagavond en zondagmiddag. De keuken is open op vrijdagen van 18u30 tot 21u30 en op zondagen van 11u30 tot 14u30. Wij verwelkomen u en uw familie of vrienden graag voor een lekker eerlijk gerecht of onze welgesmaakte huismenu. Meer informatie hieromtrent vindt u onder het keuzemenu bij 'Menu'.
Reservatie is niet steeds vereist, maar wel aangewezen, vooral voor tafels vanaf meer dan 4 personen. Dit geeft ons de mogelijkheid de service vlotter te laten verlopen en u te kunnen ontvangen zoals het hoort.
Wij kiezen vooral voor een eerlijke Franse keuken, hebben uitgebreide menukaart met enkele weeksuggesties, dit stelt ons in staat de afgeleverde producten optimaal te serveren.
Heeft u andere suggesties of vragen, stuur ze ons gerust door of neem contact op met ons en wij doen er alles aan om uw wens door te voeren, indien dit binnen onze mogelijkheden ligt!
Ook hebben wij een lijst beschikbaar met de aanwezige allergenen die onze gerechten bevatten. 
Wenst u ons restaurant te bezoeken op een andere dag midden in de week, dan kan dit voor groepen vanaf 25 personen. 
Een verrassingsreis, een ontbijt, rouwmaaltijd, verjaardagsfeestje of business-event ... wij staan u graag te dienst.

Restaurant open op:
Vrijdagdagavond van 18u00 - 00u00
Zaterdagavond voor privéfeesten of evenementen
Zondagmiddag van 10u00 tot ...

Contacteer ons voor andere data (zaterdagen en tijdens de week) voor privéfeesten

info@smessseplein.be of smesseplein@gmail.com
Reservaties mogelijk op 0473/38.23.97 of 056/77.88.22

 

 

Feestzaal

Onze feestzaal heeft een eigentijdse, elegante en klassevolle uitstraling na de recente verbouwingswerken. Wij hebben een capaciteit tot 100 personen (zittend voor een feest) of tot 200 personen voor recepties en dergelijke evenementen (rechtstaand). 
Graag werken wij naar een persoonlijke aanpak en verzorging van uw feest, waarbij wij graag luisteren naar uw wensen of voorkeuren.
U kan gerust onze feestbrochure online inkijken om ideeën  of impressies op te doen, maar aarzel niet om andere suggesties of voorstellen te delen met ons! U tevreden = wij tevreden. 
Ook naar decoratie en bloemstukken om uw feest op te vrolijken, delen wij graag onze kennis en nemen dit graag in behandeling indien u hiermee liever niet verveeld zit.

Wij staan open voor uw wensen, bieden u onze diensten aan met een glimlach en genieten ervan als mensen genieten!

Wenst u meer te weten?
smesseplein@gmail.com
Reservaties mogelijk op 0473/38.23.97


  • Vrijdag van 18 u tot..
  •  
  •  
  • Zaterdag Privé
  •  
  •  
  • Zondagmiddag van 10u tot..